Klub “Grand Hercegovina” pobjednik 9. Off Road relija “Kozara 2017”

Prvo mjesto na trodnevnom devetom Off Road reliju „Kozara 2017“ osvojio je klub Grand Hercegovina, drugo mjesto je zauzeo klub „Šipovo“, dok je na trećem mjestu klub „Sarajevo“.

U HARD kategoriji prvoplasirani je Ivica Šarić iz kluba Grand Hercegovina, drugo mjesto je Marko Horvat iz Križevaca, a na treće mjesto plasirao se Dalibor Zeljković iz Šipova.

U SOFT kategoriji prvi je Božo Vučićević, drugoplasirani je Branislav Danilović iz kluba Kovac, dok je treće mjesto zauzeo Haris Gadžo iz Sarajeva.

Nagrade, pehare i medalje pobjednicima je uručio gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković na završnom ručku koji je upriličen juče u hotelu Monument.

Ovogodišnje takmičenje okupilo je više od 230 takmičara iz BiH, Srbije, Hrvatske, Austrije, Slovenije , Mađarske, Njemačke i Crne Gore.

Reli je počeo večernjom vožnjom na Mrakovici u kojoj su učestvovale 53 posade, a pobjednik noćne vožnje je Stanko Penava iz Hercegovine, drugi je Božo Vučićević iz Srbije, te treći Sebastijan Jodan iz Slovenije.

Drugog dana takmičenja u rejonu od Mrakovice do manastira Moštanica takmičilo se po šumskim nekategorisanim putevima i stazama sa dva specijalna ispita, a treći specijalni ispit održan je juče na Mrakovici.

Organizator ove sportske manifestacije bio je Off Road klub “Kozara”, a pokrovitelj opština Kozarska Dubica, grad Prijedor i 40-tak sponzora.

Autor: rtv-kd.com
Foto: rtv-kd.com & Off Road klub “Kozara”

Comments are closed.