Komisija FS BiH posjetila Fudbalski klub Rudar Prijedor-Gradski stadion na ponos

Koordinator za infrastrukturu stadiona i bezbjednosti Fudbalskog saveza BiH Nihad Hodžić obišao je danas Gradski stadion u Prijedoru i izvršio tehnički prijem novoizgrađenje istočne tribine koja je kapaciteta 2.040 stolica.

Hodžić je u društvu Selme Turkovića pozitivno ocijenio napore Fudbalskog kluba „Rudar Prijedor“ da stvori optimalne uslove za takmičenje u Premijer ligi BiH.

-Grad Prijedor, čelnici „Rudar Prijedora“, sponzori kluba i lokalna zajednica mogu da budu ponosni na Gradski stadion. U izuzetno teškim uslovima ovo je veliki projekat koji je uspješno završen i nama u Fudbalskom savezu BiH je izuzetno drago, i srećni smo kada se susrećemo sa ovakvim entuzijazmom i apsolutno podržavamo napore klubova koji teže ka idealizaciji uslova i komforu.

Prijedor i „Rudar Prijedor“ su položili uspješno ovaj ispit. Postoje još neki detalji koji treba da se riješe, ali ukupno gledajući možemo da damo visoku ocjenu – istakao je Nihad Hodžić.

U društvu predsjednika i direktora FK „Rudar Prijedor“ Bože Grbića i Milorada Šipke Hodžić je obišao i zapadnu tribinu, teren, pozitivno ocijenio i nastojanje instaliranja sistema za navodnjavanje.

-Sljedeći koraci su da završimo sistem navodnjavanja, postavimo reflektore i pokušamo da zaokružimo jednu cjelinu, paralelno ćemo da stvaramo i organizacioni i takmičarski segment kluba.

Na ovome nećemo stati jer želimo da u red dovedemo i naše terene u Ljubiji, kao i da proširimo saradnju sa svim klubovima iz okruženja – rekao je predsjednik „Rudar Prijedora“ Božo Grbić.

Poslije „inspekcije“ Gradskog stadiona čiju je istočnu tribinu podiglo građevinsko preduzeće „Knežević“, Hodžić i Turković su obišli i stadion OFK „Brdo“ u Hambarinama koji je rezervno igralište za utakmice omladinske Premijer lige BiH.
Tekst i foto – Slavko Basara i GradPrijedor.com

Comments are closed.