Mlade odbojkašice „Prijedor Vožda“ na Festivalu odbojke u Novom Sadu

vozd-festival odbojke 1Kadetska ekipa OK „Prijedor Vožd“ i ove godina učestvuje na međunarodnom Festivalu odbojke u Novom Sadu.

Festival odbojke u organizaciji Odbojkaškog Saveza Vojvodine održava se od 03.01. do 05.01.2013. godine uz učešće 144 ekipe u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji iz cijele Evrope i slovi za nazvanično ekipno prvenstvo Evrope.

Na ovom sportskom festivalu prijedorske odbojkašice učestvuju po treći put. Prethodnih godina sticale su iskustva i prijateljske odnose sa brojnim klubovima od kojih će neki biti učesnici međunarodnog Svetosavskog turniru prijateljstva u organizaciji OK „Prijedor Vožd“ koji se održava 26. januara ove godine.

„Turnir je veoma dobro organizovan i kvalitet ekipa je na visokom nivou gdje naše cure mogu mnogo da nauče. Naša ekipa na ovaj turnir odlazi oslabljena jer je finansijska situacija sastavljala ekipu, a klub nije u mogućnosti na finansira put tako da su i ovoga puta sve troškove snosili roditelji. Moram istaći da su tokom 2012. godine Prijedorčanke učestvovale na međunarodnim turnirima u Italiji, Poljskoj, Hrvatskoj i Srbiji. Sve selekcije kluba takmiče se u Republici Srpskoj, u infrastrukturi kluba urađeno je mnogo i sa pravom očekujemo značajniju pomoć grada u 2013. godini. Ove godine Svetosavski turnir je pod pokroviteljstvom grada Prijedora i želim da se zahvalim gradskim vlastima na podršci. Zahvaljujući tome prijedorska publika imaće priliku da vidi odbojkašice iz Srbije (Vrbas), Hrvatske (Petrinja, Zagreb) Federacija BiH(Bosanska Krupa, Ključ)“ , rekao je tim menadžer kluba Slobodan Mudrinić.

Tekst i foto – OK „Prijedor Vožd“ i GradPrijedor.com – arhiva

Comments are closed.