Mlade odbojkašice „Prijedor Vožda“ na turniru u Zagrebu

ok vozd prijedor-grbPodmladak OK „Prijedor Vožd“, godište 2000. i mlađe, učestvovaće u četvrtak, 27.12.2012. godine na Međunarodnom turniru „Mini green volleyball RG open 2012“ u Zagrebu.

Turnir se organizuje u najvećem dječijem zabavnom parku u glavnom gradu Hrvatske uz učešće 32 ekipe iz Hrvatske, BiH i Slovenije, gdje će mlade prijedorske odbojkašice uz učešće na samom turniru imati i korištenje usluga igraonice besplatno.

-Na poziv naših sportskih prijatelja iz OK „Olimpik“ Zagreb odlučili smo se na odlazak na ovaj turnir koji će poslužiti najmlađim članicama kluba da kroz druženje i igru osjete i takmičarske napore u odbojci. Prateći tokove u odbojkaškom sportu i uopšte gdje je trend spuštanja starosnih granica i što ranijeg uključivanja u nadmetanja iskoristićemo ovaj turnir tako da i najmlađe članice „Prijedor Vožda“ osjete čari odbojkaškog nadmetanja – potvrdio je tim menadžer kluba Slobodan Mudrinić.

Sastav ekipe: Tijana Rijak, Lara Sadžakov, Milica Vučeta, Olivera Olja Matijaš, Mila Mijić, Ena Mijić, Nevena Topić, Đurđica Jovičić, Tamara Jeftić i Jelena Jeftić.

Comments are closed.