Mladi fudbaleri FK „Radnik Urije“ Prijedor odlaze u Prag na Međunarodni turnir „Zlatni kup“

Mladi fudbaleri FK „Radnik Urije“ Prijedor, dječaci rođeni 2001. godine, sutra putuju na Međunarodni turnir „Zlatni kup“ koji se održava u glavnom gradu Češke Republike, Pragu.

Na ovaj jak međunarodni fudbal putuju: Kesar, Došen, Raković, Pilipović, Janjetović, braća Nišić, Sadžak, Rendić, Pešević i Babić zajedno sa trenerom Draženkom Vujičićem.

Mladi Prijedorčani putuju zajedno sa ekipom „Sport Tim“ iz Banjaluke, a u petak, prvog dana putovanja obićiće Beč gdje će posjetiti i poznati fudbalski stadion „Prater“.

Sam turnir na rasporedu je u subotu i nedjelju, a osim fudbalskih mečeva mladi igrači FK „Radnik Urije“ Prijedor, razgledaće i Prag, jedan od najljepših gradova Evrope.

Prema riječima rukovodstva ovog prijedorskog regionalnog ligaša, biće ovo posljednji međunarodni turnir na kome će učestvovati mladi fudbaleri u ovoj godini i svojevrstan „šlag na tortu“ za trofejnu generaciju koja je sa brojnih turnira u naš grad donosila i prva i druga mjesta.

Iz uprave kluba su se još jednom zahvalili roditeljima svojih mladih fudbalera što su iznašli finansijska sredstva kako bi svoju djecu poslali na ovaj turnir. Zahvaljujući članovima uprave i prijateljima FK „Radnik Urije“ Prijedor, klub je obezbjedio sredstva za plaćanje prevoza do Češke i nazad dok se Fabrika keksa i vafla „Mira“ Prijedor pobrinula za „slatke pakete“ za mlade prijedorske fudbalske talente.
Foto – arhiva

Comments are closed.