Mladi fudbaleri FK Radnik Urije Prijedor u gostima kod FK Partizan

Najmlađe selekcije FK „Radnik Urije“ iz Prijedora otputovale su u Srbiju gdje će danas i sutra odigrati nekoliko prijateljskih susreta.

Mladi Prijedorčani, generacija dječaka 2001. godište danas popodne će odigrati prijateljski susret sa vršnjacima iz FK „Vojvodina“ u SC „Vujadin Boškov“.

Ekspedicija FK „Radnik Urije“ Prijedor će prespavati u Beškoj u hotelu čiji je vlasnik naš sugrađanin Ranko Vojinović.

U subotu tokom prijepodneva najmlađi članovi FK „Radnik Urije“, generacija dječaka 2003/04 odigraće u Starim Banovcima utakmicu protiv tamošnje škole fudbala.

Nakon toga slijedi odlazak u „Zemunelo“, sportski centar FK „Partizan“ Beograd na poziv omladinske škole fudbala ovog kluba.

Najtrofejnija generacija FK „Radnik Urije“ Prijedor, dječaci rođeni 2002. godine, igraće protiv svojih vršnjaka iz FK „Partizan“, nakon čega slijedi obilazak trofejne sale i Sportskog centra „Zemunelo“.

Vjerovatno najveći doživljaj za mlade Prijedorčane biće prisustvo na prvenstvenoj utakmici FK „Partizan“-FK „Hajduk“ Kula koje slijedi u popodnevnim časovima nakon čega je predviđen polazak kući.

Kako ističu u FK „Radnik Urije“ iz Prijedora, svima u ovom klubu je veliko zadovoljstvo što je uspostavljen kontakt i dogovoreni gostovanje „Partizanu“.

„Tokom turnira Save Miloševića u Bijeljini izgubili smo u polufinalu upravo od Partizana a njihovi treneri pohvalno su se izrazili o kvalitetu i igrama naših dječaka te su nas pozvali u goste. Zahvaljujemo se i i Prijedorčaninu Radoslavu Mačinkoviću koji živi i radi u Zemunu a koji nam je mnogo pomogao u realizaciji ovog gostovanja“, rekao je Slaviša Kralj iz FK „Radnik Urije“ Prijedor.
Foto – FK Radnik Urije

Comments are closed.