Mlađe kategorije prijedorskih Huntersa počele sa takmičenjima

Mlađe kategorije KK „Hunters“ Prijedor počele su sa takmičenjima. U utakmici Lige mladih PKO BL koja je igrana u OŠ „Branko Ćopić“, kadeti su bili bolji od „Une“ iz Kozarske Dubice rezultatom 86:55 dok su kadetkinje trebale da se sastanu sa vršnjakinjam iz KK „Mladost“ Prijedor ali pošto se rivalke nisu pojavile meč je registrovan sa 20:0.

Kadetkinje KK „Hunters“ Prijedor : KK „Mladost“ Prijedor 20:0
Kadeti – KK „Hunters“ Prijedor : KK „Una“ Kozarska Dubica 86:55 (22:20, 21:11, 24:14, 19:10).

Kadeti teže nego se očekivalo pobijedili goste iz komšiluka. Jako loš početak, nervoza i promašeni ziceri, tako da je u 5.minutu rezultat 4:16. Slijedi ozbiljniji pristup, agresivnija odbrana i strpljiviji napad te do kraja perioda slijedi preokret. U nastavku domaćin kontroliše utakmicu, primjetna je bila dominacija u fizičkoj pripremi, te do kraja utakmice razlika samo raste. Mnogo toga treba popraviti, ali moramo biti zadovoljni početkom sezone. Svoju šansu za prve kadetske minute su dobila i 3 pionira koji su svojim učinkom doprinijeli su ubjedljivoj pobjedi.
KK „Hunters“:
Munjiza 32 poena (8 ukradenih, 4 asistencije), Marin 19 (21 skok), Dujić 15 (8 skokova, 4 asistencije), Kolundžija 9, Stojnić 5, Stanojević 4, Bajić 2

Slijedi vikend pauze zbog seminara sudija, a liga se nastavlja 30.09.2012. godine. Kadeti gostuju „Top Basketu“ u Novoj Topoli, kadetkinje u Banjaluci kod ekipe „Orlova“. Očekuje se još bolje izdanje i pobjede.

Za takmičenje u ligi predpionira još nema informacijr kada će biti nastavljeno (prvi dio igran u junu mjesecu).

Tekst i foto arhiva – KK Hunters Prijedor i GradPrijedor.com

Comments are closed.