Nema razloga za nezadovoljstvo

Uprkos visokom porazu na banjalučkom Gradskom stadionu, gdje su izgubili od Borca sa 0:4, šef stručnog štaba Rudar Prijedora Velimir Stojnić smatra da nema razloga za nezadovoljstvo onim što su njegovi igrači pružili u dosadašnjem dijelu prvenstva.

– U dugoročnom procesu stvaranja tima za koji smo se odlučili biće uspona i padova. Pogled na tabelu sve govori. Nalazimo se na osmom mjestu sa deset bodova, koliko ima i petoplasirani Borac. Sama činjenica da su iza nas Široki Brijeg, zenički Čelik i mostarski Velež govori da smo mnogo uradili u prvih sedam kola – naglasio je Stojnić.

Ispod „rudara“ na tabeli se nalazi i njihov sljedeći protivnik Zvijezda Gradačac, a ovaj meč biće prilika za popravni poslije dva vezana poraza (u Kupu BiH od Zrinjskog 0:1 i potom od Borca).

– U ovom susretu izostaće zbog žutih kartona naš najbolji strijelac Borislav Mikić, a istu kaznu odradio je defanzivac Boris Savić. Neizvjestan je nastup Marinka Rastoke, koji se žali na bol u zadnjoj loži, ali nadam se da će sve biti u redu do subote. Vjerujem da ćemo protiv Zvijezde Gradačac na našem stadionu pokazati pravo lice i zabilježiti pobjedu poslije koje ćemo još više napredovati na tabeli – dodao je Stojnić.
Tekst – Glas Srpske
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.