Nestoroviću najvažniji navijači

Fudbaleri Rudar Prijedora koji su ove godine na sjajan način osvojili titulu šampiona Prve lige Republike Srpske počeće danas pripreme za prvu sezonu kluba iz grada na Sani u Premijer ligi BiH. Šef stručnog štaba Darko Nestorović obaviće u 18 časova prozivku igrača i uzdajući se u rad koji svakako krasi ovog mladog stručnjaka okrenuti se novim izazovima.

– Da ne vjerujem u kvalitet svih igrača sa kojima smo ostvarili ovaj uspjeh, ali i u ljude iz Uprave na čelu sa predsjednikom Branislavom Rokvićem ne bih ni ostajao u Prijedoru. Ono što me ipak posebno raduje je početak radova na rekonstrukciji gradskog stadiona i u ovom momentu najvažnije je da budu okončani do starta prvenstva, jer će nam biti mnogo lakše da od početka imamo podršku naših vjernih navijača koji su do sada bili naš „12. igrač“ – naglasio je Nestorović.

U prilog tvrdnji kormilara „rudara“ ide sigurno i činjenica da su Prijedorčani u posljednje dvije i po godine u 37 prvenstvenih utakmica u prvoligaškoj i drugoligaškoj konkurenciji Srpske na domaćem terenu imali impozantan skor 35 pobjeda i dva remija uz gol razliku 106:10.

– Za sada je sigurno da će nas pojačati golman Asmir Avdukić i Aleksandar Kukić koji je branio boje zvorničke Drine. U slučaju da nas napusti Saša Stijepić, koji je najavio odlazak u zenički Čelik, a potom se nije javljao, biće nam neophodan špic – rekao je direktor kluba Mladen Zgonjanin.

Prijedorčani bi, ukoliko uslovi na Mrakovici budu zadovoljavajući, od ponedjeljka rad nastavili na Kozari.

Izvor: Glas Srpske

Comments are closed.