Očekivan poraz rukometaša Prijedora u gostima: Dostojan otpor lideru

prijedor-derventa-izvjestaj 5Rukometaši Prijedora su u okviru pretposljednjeg, 12. kola jesenjeg dijela prvenstva Premijer lige BiH, prema očekivanju, doživjeli poraz na gostovanju u Goraždu od istoimene ekipe rezultatom 35:32 (17:14).

Ipak, mora se istaći da su izabranici Dragomira Šaponje, koji nije mogao da računa na dvojicu igrača iz prve postave, Aleksandra Škorića i Bojana Unčanina, pružili dostojan otpor lideru na tabeli.

– Raduje nas činjenica što su vidni rezultati našeg rada i da nam je forma u usponu. Potvrdio je to i susret u Goraždu gdje su momci pružili najbolju igru u dosadašnjem toku prvenstva i tokom cijele utakmice bili potpuno „egal“ sa domaćom ekipom. Uz malo više sportske sreće, malo je nedostajalo da iznenadimo lidera na tabeli – istakao je pomoćni trener Milenko Stevandić.

Goražde-Prijedor 35:32(17:14)
Sportska dvorana Goražde
Gledalaca: 500
Sudije: Nedim Lipa i Maid Katanić
Sedmerci: Goražde 5(4), Prijedor 7(6)
Isključenja: Goražde 6, Prijedor 12 minuta

GORAŽDE:
Šundo, Bukva 8, Osmanković 1, Džaferspahić, Fazlić, Krakonja, Dedović 11, Lučić 5, Merkez 4, Pleh, Halilović, Kulović, Džananović, Žiga 4, Hurić, Pilav 2
Trener. Dževad Ćulov

PRIJEDOR:
Babić, Marčetić, Miljuš, Mandić 4, Popović, Banjac 2, Bezbradica 12, Blagojević 1, Selimbegović, Ranđelović, Balaban, Trkulja 5, Topić, Radaković 8
Trener: Dragomir Šaponja

Tekst i foto – Nenad Đerić i GradPrijedor.com

Comments are closed.