OFK „Brdo“ Hambarine: Goran Kecman potencijalno pojačanje

ofk brdo-goran kecman moguce pojacanjeU Omladinskom fudbalskom klubu „Brdo“ iz Hambarina, koji je osvajanjem devetog mjesta sa 17 bodova, kao debitant u Regionalnoj ligi Republike Srpske-grupa Zapad, u potpunosti ispunio očekivanja, ne uzbuđuju se mnogo zbog najava iz prijedorskog komšije „Radnika Urije“ da bi u svojim redovima željeli da vide njihove standardne prvotimce Nemanju Marinovića i Aleksandra Babića.

Dovođenjem Marinovića i Babića nastavili smo lijepu saradnju sa premijerligašem BiH i vjerujem da će „Rudar Prijedor“ i dalje svoje mlade igrače moći da šalje kod nas, kako bi dobijali pravu priliku za dokazivanje. Ne vjerujem da pomenuti dvojac ima razloge za nezadovoljstvo, kao ni svi ostali igrači, jer se trudimo da budemo korektni i ispunimo obećano – priča trener OFK „Brdo“ Amir Kaltak.

Na stadionu „Vedro polje“, s obzirom na dobru bodovnu zalihu, najavili su na proljeće podmlađivanje ekipe, ali ne isključuju i mogućnost da se pojačaju.

Za četvrtak, 27.decembar, predvidjeli smo u klupskom restoranu na stadionu, održavanje tradicionalne „Plavo-žute noći“. Vrijeme je da se zahvalimo i sponzorima, koji nas podržavaju, a s obzirom na dolazak ljudi iz dijaspore, nadamo se podršci novih finansijera – nastavlja Kaltak.

U tom smislu, sa željom da se klub organizaciono ojača, do Nove godine u planu je održavanje Skupštine, na kojoj će biti poznati dalji potezi Uprave, pa i eventualna dovođenja fudbalera čiji bi kvalitet podigao nivo igre.

Neizbježno je pominjanje jednog imena.
– Iskusni vezista Goran Kecman, kojem je istekao ugovor sa „rudarima“ traži inostrani angažman i na pragu je dogovora o odlasku u jedan klub iz Austrije. Ukoliko se to ne desi, moguće je da dođe u naše redove i pridruži se svom bratu, napadaču Bojanu. Svakako da smo zainteresovani za nekadašnjeg člana „Žepča“, „Mladenovca“, „Krajine“ iz Cazina, „Podgrmeča“ iz Sanskog Mosta i „Slobode“ iz Mrkonjić Grada jer se radi o kvalitetnom igraču – dodao je Kaltak.

Tekst i foto – Nenad Đerić i GradPrijedor.com

Comments are closed.