OK „Prijedor Vožd“: Sa radom počela i muška selekcija kluba

ok prijedor vozd-muska selekcija„Nakon završetka uključivanja u sistem takmičenja ženske selekcije, u Odbojkaškom klubu „Prijedor Vožd“ je krenula sa radom i muška selekcije kluba.

U dosadašnjem radu kluba prioritet je stavljen na infrastrukturu tako da je uz teren za odbojku na pijesku, koji je napravljen u saradnji sa opštinskom administracijom i koji odgovara standardima za organizaciju međunarodnih turnira, klub od svojih sredstava napravio dva terena za „greenvolley“ a u planu je izgradnja teniskog terena (sve u sklopu terena na sportskom aerodromu Urije Prijedor).

„U infrastrukturu kluba ubrajamo i tri trenera licencirana od strane nadležnog saveza, od kojih jedan ima diplomu višeg trenera a jedan diplomu prestižne američke privatne akademije sporta Berija Lovelajsa“, istakao je Slobodan Mudrinić, tim menadžer „Prijedor Vožda“.

On je izrazio nadu da će klub, shodno obimu rada, za narednu godinu dobiti značajnija sredstva iz budžeta grada Prijedora.

„Ukoliko takvu podršku i dobijemo, kao prioritet bi mogli da stavimo bolje rezultate ženske selekcije koja bi sa dva pojačanja mogla ravnopravno da konkuriše za Prvu ligu RS, ali bez finansijskih sredstava to nije moguće. Brojnost muške ekipe koja je nedavno oformljena pokazatelj je da je odbojka u najvećoj ekspanziji od svih timskih sportova i nadamo se da će gradska administracija to prepoznati i podržati nas u narednoj godini“, rekao je Mudrinić.

Ovom prilikom OK „Prijedor Vožd“ podsjeća da je upis novih članova još uvijek u toku(djeca rođena 2006. i starija) te poziva sve zaljubljenike ovog sporta da im se pridruže.

Comments are closed.