Perica Ivetić potpisao za Rudar Prijedor

Foto: Miroslav Petrović – FENA

Rudar Prijedor u narednoj sezoni boriće se za ulazak u Premijer ligu BIH, a uprava klupa zajedno sa trenerom Borisom Savićem želi da pojača ekipu pred borbu za plasman u najviši rang.

Najnovije pojačanje Rudara je Perica Ivetić, nekadašnji lijevi bek Borca, Veleža Sarajeva, tuzlanske Slobode koji u Prijedor stiže nakon kratke epizode u Hrvatskoj.

Prošle zime Ivetić je iz Slobode otišao u hrvatskog trećeligaša Vinogradar, ali se ipak vraća u BIH.

„Došao sam u Rudar na poziv trenera Savića i njegovog pomoćnika Tešića, koje dobro poznajem i znam kakav fudbal preferiraju. Dogovorio sam se sa predsjednikom kluba koji mi je predstavio koncept kluba i želim da budem dio te pozitivne priče. Potpisao sam na godinu dana, uz mogućnost produženja ugovora na još jednu godinu ako uđemo u Premijer ligu BIH, a vjerujem da hoćemo“, rekao je Ivetić za MONDO.

Iskusni fudbaler već razmišlja o budućnosti pa će se posvetiti i trenerskom usavršavanju.

„Ljudi u Rudaru bili su maksimalno susretljivi, imam njihovu podršku i kada je trenerska licenca u pitanju i vodiću jedno od selekcija kluba. Nadam se da ću ove sezone opravdati očekivanja, ono što mogu da obećam da ću biti maksimalno posvećen i nadam se da ćemo svi da se na kraju radujemo i vratimo Rudar u društvo najboljih u BIH“, istakao je Ivetić.

Autor: Goran Arbutina – mondo.ba

Comments are closed.