Pionirska ekipa „Rudar Prijedora“ sa maksimalnim učinkom ove jeseni: Malim „rudarima“ niko ravan

Pionirska ekipa premijerligaša BiH, FK „Rudar Prijedora“, imala je impozantan učinak u prvenstvu Lige mladih u organizaciji Fudbalskog saveza područja Prijedor.

Pod vođstvom trenera Mladena Parhamova, legendarnog prvotimca i svojevremeno kapitena „zeleno-crnih“, mali „rudari“ sa Sane (uzrast 1998/99 godište) u 10 odigranih utakmica ostvarili su maksimalnih 10 pobjeda, postigli 55, a pimili samo 2 gola!

-Dječaci zaista vrijedno treniraju na pomoćnom terenu Gradskog stadiona, kao i u „balonu“, kada su lošiji vremenski uslovi, a rezultati su vidni. Posebno talenat iskazuju kapiten Ognjen Davidović, koji igra na poziciji zadnjeg veznog i prvi strijelac tima David Kuridža, ali vjerujemo da je i pred ostalima lijepa budućnost. Svoj kvalitet potvrdili su i na brojnim turnirima, a očekujemo da tako bude i na, po opštem mišljenju najboljem za ovu kategoriju, međunarodnom takmičenju u organizaciji banjalučkog kluba „Naprijed“ – naglasio je Parhamov.

Za mjesto u najboljoj postavi pionira FK „Rudar Prijedora“, pored dvojice pomenutih igrača, Kuridže i Davidovića, konkurišu: Darko Aničić, Dženan Kapetanović (golmani), Aleksa Tejić, Jovan Davidović, Stefan Čivčić, Vladimir Jovanović, Predrag Lajić, Marko Milinković, Ivan Tišma, Aleksa Krneta, Vuk Mudrinić, Ivan Topalović, Luka Mišović, Nebojša Malinović, Nikola Krajišnik, Aleksa Kantar, Boban Živanović, Ognjen Kragulj, Srđan Vuković, Nemanja Trebovac, Amor Mašić i Miloš Kljajić.
Tekst i foto – Nenad Đerić i GradPrijedor.com

Comments are closed.