Počele pripreme Taekwondo kluba Ljubija-Arežina i Dronjak zadovoljni dosadašnjim radom

Taekwondo klub Ljubija iz Prijedora je otpočeo sa pripremama za turnire koji predstoje u septembru i oktobru mjesecu. Trenerski dvojac Arežina i Dronjak intenzivno rade na pripremi svojih boraca. Pripreme se odvijaju na Gradskom stadionu Prijedor, sportskom terenu u Aerodromskom naselju te fudbalskim terenima u Krivaji i Omarskoj.
Trenutno se radi fizičkoj pripremi a početkom sljedeće sedmice tekvandoisti Ljubije ulaze u dvoranu kako bi počeli sa tehničko-taktičkim pripremama. Pred klubom je jak pozivni turnir u Inđiji, zacrtan je cilj a to je osvajanje turnira. „Važimo za apsolutnog favorita na ovom turniru. U okviru priprema obavićemo kontrolne mečeve u Banjoj Luci i Mrkonjić Gradu. Na turniru u Inđiji nastupiće veliki broj naših takmičara koji treniraju svega tri-četiri mjeseca“, potvrdili su iz Taekwondo kluba Ljubija. Lukavstvo Arežine i znanje Dronjka sigurno će donijeti dobar rezultat.
„Pred nama su dugoročni ciljevi, trenutno u klubu imamo 250 članova, cilj je da do kraja godine bude još toliko. Sigurno ćemo početkom sljedeće godine zagaziti i na tlo zemalja evropske unije, po ustaljenom principu tamo vodimo uglavnom iskusne i provjerene takmičare, još uvijek svi pamte i govore o našem uspjehu iz Njemačke kada smo u konkurenciji od preko 200 klubova iz Evrope i Azije osvojili drugo mjesto ekipno, a taj rezultat u toku naredne godine moramo ponoviti. Raduje nas što u klubu imamo jako velik broj članova koji su uzrasta do deset godina, to je budućnost taekwondo sporta u Prijedoru i Republici Srpskoj“, ističu iz ovog uspješnog sportskog kolektiva.
Taekwondo klub Ljubija

Comments are closed.