Prijedor: Izbor sportiste godine 26. decembra

Izbor sportiste godine u Prijedoru će se održati 26. decembra po 43. put, najavljeno je nakon sjednice Organizacionog odbora ove manifestacije.

Načelnica Odjeljenja za društvene djelatnosti Ljiljana Babić istakla je da su sportski radnici pravi ambasadori ne samo jedne države, već i jednog grada, što ovoj manifestaciji i nagrađivanju najboljih daje još veći značaj.

„Interesovanje sportskih klubova za izbor najboljih sportista tokom godine koja je na izmaku je veliko, najviše zbog toga što je većina njih ostvarila značajne sportske rezultate dostojne nagrada lokalne zajednice koju su predstavljali“, rekla je Babić.

Direktor Informativno-poslovnog centra „Kozarski vjesnik“ Zoran Sovilj pozvao je sve sportske klubove i sportske radnike da obrasce sa prijavom i prijedlogom najboljih sportista dostave najkasnije do 28. novembra.

„Biraćemo kao i do sada najuspješniju mušku i žensku sportsku ekipu, najuspješnijeg sportistu, sportskog radnika, trenera i mladog sportistu, a utvrdili smo i sedmočlani stručni žiri na čijem će čelu biti predstavnik naše informativne kuće Saša Goronja“, kazao je Sovilj.

Organizator ove tradicionalne manifestacije je IPC „Kozarski vjesnik“, a generalni pokrovitelj grad Prijedor.
SRNA

Comments are closed.