Pripreme kikboksera Rudara i upis novih članova

Kikbokseri prijedorskog „Rudara“ sa treninzima i pripremama za novu sezonu počeli su krajem jula mjeseca.

Prema riječima Marijana Pilipovića, trenera u ovom klubu, prvi dio priprema odrađen je na Gradskom stadionu u Prijedoru, gdje se radilo na fizičkoj pripremi boraca.

„U toku je drugi dio priprema koji se obavlja u sportskoj dvorani Mladost, gdje trenutno radimo na tehničko-taktičkim pripremama boraca. U okviru priprema odradićemo i neke kontrolne mečeve u Banjaluci i Kozarskoj Dubici“, rekao je Pilipović.

Prvi nastupi kikboksera „Rudara“ trebali bi da budu narednog mjeseca u Slavonskom Brodu na Otvorenom prvenstvu Hrvatske, te u Prnjavoru na prvenstvu Republike Srpske.

„Pred nama su dugoročni ciljevi. Trenutno u klubu ima preko 50 članov a nadamo se da će do kraja ove godine biti još toliko“, potvrdio je Gordan Zorić, takođe trener u ovom uzornom sportskom kolektivu. On je dodao da je u toku upis novih članova svih uzrasta te je pozvao sve zainteresovane da postanu dio Kick Box kluba „Rudar“ Prijedor.

Kick Box klub „Rudar“ Prijedor vrši i upis novih članova svih uzrasta u maloj sali sportske dvorane „Mladost“ u terminima treninga: ponedjeljkom od 20:45 do 21:45 časova, srijedom i petkom od 20:00 do 21:00 časova i subotom i nedjeljom od 11 časova.

Trening se odvija u takmičarskom i rekreativnom planu. Radimo na popularizaciji ovog sporta u Prijedoru a tako i u Republici Srpskoj, stvaramo šampione kao što je do sada dokazano.

Klub je do sada ostvario zavidne rezultate na domaćoj i evropskoj sceni, nadamo se da će tako biti i u budućnosti.

Kik boks je idealan sport za osobe takmičarskog duha, koje žele napredovati, vidjeti rezultate, koji su spremni širiti granice svoje izdržljivosti, a prije svega naučiti se boriti.

Naravno, niti jednu borilačku vještinu ne treba koristiti izvan ringa jer borilačke vještine nas prije svega uče samokontroli, a najveće su pobjede upravo one nad samima sobom.
Kick Box klub „Rudar“ Prijedor

Comments are closed.