Priznanje rukometašici iz Prijedora u Francuskoj-Slađana Topić kapiten Sel Sur Bela

Veliko priznanje rukometašici iz Prijedora Slađani Topić, poslije godinu i po dana provedenih u redovima Sel Sur Bela, stiglo je od strane Uprave pomenutog francuskog drugoligaša i novog trenera Vansana Filiparta, pošto je joj je dodijeljena uloga kapitena ekipe i u novoj sezoni će sa kapitenskom trakom na ruci predvoditi svoje saigračice na terenu.

– Od prošlogodišnjeg sastava ostale ostale smo samo nas četiri, a u klubu su vjerovatno smatrali da ispunjavam sve uslove da budem vođa novog tima što je za mene svakako velika čast. Iskreno, nisam se ni u snu nadala da kao stranac mogu negdje biti kapiten, obradovalo me je to povjerenje, a trudiću se maksimalno da ga u potpunosti opravdam-rekla je Toićeva.

Nema sumnje, iskusna 29-godišnja rođena Prijedorčanka, koja je internacionalnu karijeru gradila i u Srbiji i Španiji, to je svojim partijama i zaslužila. Prošle sezone sa pozicije “pivota“ postigla je ukupno 96 golova, ali je simpatije poklonika rukometa u “zemlji galskih pijetlova“ pobrala iznad svega činjenicom, što se u “tuđini“ cijeni, da uvijek pruža maksimum.
Tekst i foto – Nenad Đerić-GradPrijedor.com-Slađana Topić

Comments are closed.