Regionalna liga grupa zapad-Sve tri ekipe sa područja Prijedora igraju u gostima

Ovog vikenda igraju se mečevi 4. kola regionalne lige grupa zapad. Sve tri ekipe sa područja Prijedora, „Brdo“, „Radnik Urije“ i „Omarska“ igraju u gostima i nadaju se povoljnim rezultatima.

Fudbaleri OFK „Brdo“ sa Hambarina gostuju ekipi FK „Dubrave“ iz istoimenog mjesta pored Gradiške. Prema riječima Amira Kaltaka, trenera ekipe sa „Vedrog polja“, njego tim ide u goste da se nadigrava.

„Dubrave su kvalitetna ekipa i dobar su domaćin. Ukoliko moji igrači ponove igre koje su pružali na našem terenu, imamo čemu da se nadamo i očekujemo povoljan ishod a bodom bismo bili zadovoljni“, poručuje Kaltak.

Sličnog razmišljanja je i Draženko Vujičić, trener FK „Radnik Urije“.

„Gostujemo u Kneževu kod domaćeg Progresa. Forma nam je u usponu tako da vjerujemo da se sa ovog gostovanja nećemo vratiti praznih ruku“, kaže Vujičić.

Zbog dva vezana poraza i loše igre protiv „Obradovca“ iza ekipe FK „Omarska“ je burna sedmica. Nakon sastanka igrača i uprave dogovoreno je da se „mobilizuju“ sve snage kako bi „Omarska“ počela da ostvaruje bolje rezultate i kako bi ekipa krenula ka vrhu tabele

Rezultati 3. kolo
Ravan-Potkozarje 0-1
Obradovac-Omarska 4-0
Budućnost-Dubrave 2-1
Radnik Urije-Omladinac 2-0
Sloga-Borac 1-7
Krupa-Progres 2-2
Brdo-Lauš 4-1

Tabela
1.Budućnost 9
2.Obradovac 7
3.Potkozarje 7
4.Brdo 6
5.Radnik Urije 6
6.Dubrave 4
7.Borac 4
8.Progres 4
9.Omarska 3
10.Lauš 3
11.Omladinac 3
12.Krupa 2
13.Ravan 1
14.Sloga 0

Parovi 4. kolo
Dubrave-Brdo
Progres-Radnik Urije
Borac-Omarska
Potkozarje-Obradovac
Sloga-Budućnost
Lauš-Krupa
Omladinac-Ravan
Foto – arhiva

Comments are closed.