Revanš četvrtfinala omladinskog Kupa BiH-„Rudari“ jure minus dva

Revanš utakmica omladinskog Kupa BiH između Rudar Prijedora i banjalučkog Borca na programu je danas od 13.30 časova na Gradskom stadionu u Prijedoru.

U prvoj utakmici u gradu na Vrbasu „crveno-plavi“ su slavili pobjedu 3:1 poslije vođstva Prijedorčana koji su prvih 45 minuta riješili u svoju korist.

U taboru domaćina su optimistični pred utakmicu sa komšijama, ali su svjesni da ima mjesta samo za jedan tim u polufinalu koje je na programu na proljeće.

– Borac ima prednost od dva gola, ali to ne mora da znači ništa. Kup je nepredvidivo takmičenje, a u prvom susretu smo pokazali da nismo ništa manje kvalitetni od vršnjaka iz Banjaluke. Rezultat je aktuelan za obje ekipe. Očekujemo loše vrijeme i težak teren, a to će pogodovati ekipi koja je u prednosti, dakle gostima. Ipak, vjerujem u svoje izabranike i nadam se da ćemo opet prikazati dopadljivu i kvalitetnu igru, odnosno zabilježiti pobjedu. Nalazimo se u usponu forme i nizu pozitivnih rezultata, želimo da to nastavimo i u Kupu BiH – istakao je Srđan Marjanović, trener juniora Rudar Prijedora.
Tekst i foto – Slavko Basara i GradPrijedor.com

Comments are closed.