Rudar iz Kaknja uzvratio imenjaku iz Prijedora

Fudbaleri Rudara iz Prijedora i Rudara iz Kaknja odigrali su juče još jedan prijateljski susret, a za razliku od prvog, u drugom je slavio prvoligaš iz Kaknja i to indentičnim rezultatom 2:0. Izabranici Mirnesa Buze revanširali su se prijedorskom premijerligašu za poraz protekle nedjelje. Pitanje pobjednika odlučeno je u prvom poluvremnu, odnosno u samom finišu prvog dijela kada su igrači Rudara iz Kaknja postigli oba gola. Prvo je u 38. minuti Spahić pogodio Tripićevu mrežu, da bi se pet minuta kasnije u listu strijelaca upisao Duraković.
Dragan Radović, trener Rudar Prijedora, nešto slabiju igru svog tima opravdava umorom igrači, ali i dobrom igrom Rudara, koji ga je, kako reče prijatno iznenadio.
-Pobjeda Rudara iz Kaknja je potpuno zaslužena. Bili su bolji, djelovali svježije, organizovanije i njihova pobjeda je više nego zaslužena, istakao je Dragan Radović, koji se pohvalno izrazio o kvaliteti nekoliko pojedinaca iz sastava Kakanjaca ,koji bi po njegovom mišljenju dobvro došli njegovoj ekipi i predstavljali prava pojačanja.
RUDAR PRIJEDOR: Tripić, Kotaran, Janković, Ramić, Šodić, Mirović, Stambolija, Kantar, Mikić, Kujundžija,Tosunović (još su igrali: Jovanović, Jevtić, Kecman, Rastoka, Žerić, Karić i Srndović).
Tekst – Sportsport.ba
Foto – Rudar Prijedor

Comments are closed.