Rudar Prijedor čeka protivnike u Kupu Republike Srpske

Izvlačenje parova šesnaestine finala Kupa Republike Srpske biće održano sutra(četvrtak, 6. septembra) sa početkom u 12 časova u prostorijama Fudbalskog saveza RS u Banjaluci, a u bubnju će se naći 31 ekipa zbog toga što je Crvena zemlja iz Nove Vesi odustala od takmičenja u Prvoj ligi RS i klub praktično više ne postoji.

Fudbaleri Rudar Prijedora čekaju ishod žrijeba da saznaju ime protivnika, a pošto će izvlačenje biti poludirigovano, odnosno igraće se po teritorijalnom principu istok-zapad, mogući rivali našeg kluba su: Kozara (Gradiška), Borac (Banjaluka), Proleter (Teslić), Laktaši, Sloboda (Mrkonjić Grad), Sloboda (Novi Grad), Sloga (Doboj), Modriča Maksima, Mladost (Kotor Varoš), Gomionica (Bronzani Majdan), Jedinstvo (Žeravica), Ljubić (Prnjavor), Vučijak (Majevac), Borac (Šamac), Borac (Kozarska Dubica) i Kozara (Donji Orlovci).

Moguće je da Rudar Prijedor bude i slobodan u šesnaestini finala ukoliko kuglica sa njegovim imenom ostane posljednja u bubnju.

U drugoj polovini žrijeba nalaze se: Mladost (Gacko), Sutjeska (Foča), Slavija (Istočno Sarajevo), Leotar (Trebinje), Radnik (Bijeljina), Drina (Zvornik), Drina HE (Višegrad), Podrinje (Janja), Rudar (Ugljevik), OFK Glasinac 2011 (Sokolac), pobjednik meča Stakorina (Čajniče) – Velež (Nevesinje) i tri predstavnika PFS Bijeljina koja će naknadno biti određena.

Termin odigravanja utakmica biće naknadno određen, a u osmini finala žrijeb je totalni, odnosno može da se sastane svako sa svakim.

Comments are closed.