Rudar Prijedor još nije kompletirao redove: Bez Savića i Jankovića

pocetak priprema rudar prijedora 3Redovi fudbalera Rudar Prijedora još nisu kompletirani, ali pripreme za nastavak prvenstva Premijer lige BiH teku po planu. Nakon rada u Ljubiji, kandidati za prvi tim trenirali su po snijegu na pomoćnom terenu prijedorskog Gradskog stadiona, a među njima i novajlije Ognjen Radulović (Borac, Banjaluka), Mato Ivanović (Slavija, Prag) i Bojan Burazor (Borac, Kozarska Dubica) za koje šef stručnog štaba zeleno-crnih Velimir Stojnić treba da donese odluku hoće li ostati u gradu na Sani. Raduje činjenica da je napadač Haris Handžić, kako je najavljeno i definitvno produžio vjernost sa „rudarima“.

-U subotu iz Dominikanske Republike, čije je boje branio na „Kupu Kariba“ vraća se Asevedo Kruz, a iz turskog grada Antalije očekujemo povratnu informaciju vezanu za Apolona Lamondžavu, jer je tamo na probi u moskovskom Torpedu. Uvijek sam se trudio da imam razumijevanja za probleme igrača, shvatajući trenutna teška vremena, koja nisu samo u našem klubu, već i u većini ostalih. Ipak, rad, red i disciplina se moraju poštovati-rekao je Stojnić.

Naime, Duško Vranešević, koji uvodnih dana nije trenirao, priključio se ekipi. Jesenas nije dobio priliku da zaigra u borbama za bodove, ali su je za razlku od njega imali Boris Savić i Emilko Janković i bili među najistaknitijim, međutim, još ne rade sa ostalim saigračima.

Kapiten Borislav Mikić trenira, ali, iako je bilo najavljivano, da će produžiti ugovor, nije to još učinio, ali treba očekivati da će i dalje na terenu predvoditi Prijedorčane kao i jesenas, kada je podijelio epitet prvog strijelca tima zajedno sa pomenutim Handžićem, pošto su obojica po četiri puta zatresli mreže rivala.
Tekst i foto – Nenad Đerić i GradPrijedor.com

Comments are closed.