Rudar Prijedor-Novi šok, ne igra ni Azevedo Kruz

Novi šok u Rudar Prijedoru. Ni 12. igrač ne može da igra u današnjem susretu protiv Olimpika u Sarajevu, a riječ je o pojačanju iz Modriča Maksime, Dominikancu Azevedu Kruzu Suaresu, prvom tamnoputom fudbaleru u redovima prijedorskog premijerligaša. On je prenio tri žuta kartona iz Prve lige Republike Srpske zarađena u dresu „uljara“ pa će današnji susret na Otoci posmatrati sa tribina.
Kruz se tako pridružio Nemanji Kokanoviću, Vladimiru Karaliću, Dušku Sakanu, Veljku Vukoviću, Dejanu Milanoviću, Denisu Bajalici, Dušku Vraneševiću i Borislavu Topiću. Zoran Miodragović ima tri žuta kartona iz omladinskog pogona, dok su Denijal Puljić i Goran Kotaran povrijeđeni. Rudar Prijedor je u Sarajevo doputovao sa 13 igrača koji imaju pravo nastupa.
– Imamo dva tima, ovaj što smo poveli u Sarajevo je gostujuća ekipa, a u Prijedoru je ostao tim koji će igrati domaće utakmice. Ne znam kako drugačije da objasnim ovu situaciju – našao je povoda za humor trener Prijedorčana Velimir Baja Stojnić iako se nalazi u nezavidnom i teškom položaju.
Tekst – Slavko Basara
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.