Rudar Prijedor-Potvrđen bod protiv Olimpika

Odlukom Takmičarske komisije Fudbalskog saveza BiH utakmica prvog kola Premijer lige BiH Olimpik – Rudar Prijedor 1:1 registrovana je postignuti rezultatom, što je donijelo olakšanje i redove „zeleno-crnih“.

Odmah poslije susreta Sarajlije su se žalile i tražile pobjedu službenim rezultatom 3:0, jer „rudari“ sa Sane nisu imali u zapisniku dovoljan broj registrovanih igrača do 21 godine. Međutim, žalba je odbijena, i tako su Prijedorčani uspješno započeli novu sezonu.

– Najbitnije je da je potvrđeno ono što je 12 „žigosanih“ igrača izvojevalo poštenim trudom i znojem na sarajevskoj „Otoci“. Sada mirno možemo da se okrenemo ka nedjeljnoj utakmici protiv Sarajeva pred našim navijačima – kratko je sa zadovoljstvom konstatovao šef stručnog štaba Rudar Prijedora Velimir Baja Stojnić.

Pravo igranja protiv Sarajeva imaće Borislav Topić, Denis Bajalica, Veljko Vuković, koji su stigli iz inostranstva, te Nemanja Kokanović i Vladimir Karalić, dok je kaznu zbog kartona iz Modriče Maksima odradio Asevedo Kruz. Ostaje da se vidi hoće li biti u potrebnom roku registrovani Duško Vranešević, Duško Sakan i golman Dejan Milanović.
Glas Srpske

Comments are closed.