Rudar Prijedor-Stojnić ima temelj

Od početka priprema fudbalera Rudar Prijedora za sljedeće prvenstvo Premijer lige BiH još nisu ozvaničena pojačanja, a o njima niko ne želi da priča. U Upravi kluba ističu da će se jačanju redova prići selektivnije nego u prethodnoj sezoni kada je prijedorskim gradskim stadionom bio “defile”, jer je čak 39 igrača nosilo “zeleno-crni” dres.
– Imamo temelje prve ekipe i sada je na redu nadogradnja. Evidentno je da će biti više odlazaka nego dolazaka. Doskorašnji kapiten Nedžad Žerić je odlučio da okonča karijeru i biće član Stručnog štaba, uz šefa Velimira Stojnića, njegovog dosadašnjeg saradnika Željka Kneževića i trenera golmana Nikolu Čobanovića. Iz kluba su otišli Vedran Kantar, Marko Jevtić, Damir Tosunović, Nemanja Vejnović, Mahir Karić, Adis Stambolija, Luka Kujundžija, a ne pojavljuje se ni pridošlica od zimus, iskusni Goran Mirović – kažu u upravi kluba.
Planirano je da “rudari” sa Sane u nedjelju krenu put Međugorja na osmodnevni boravak, a valjda će onda biti i saopšten spisak imena na koje se računa u toj i te kako važnoj fazi rada u kojoj će se početi sa odigravanjem kontrolnih utakmica i uigravanjem ekipe.
Redove Rudara pojačali su nekadašnji napadač banjalučkog Borca i nekoliko klubova u BiH i inostranstvu Vladimir Karalić i dojučerašnji defanzivac Kozare Miodrag Gigović.
Tekst – Glas Srpske
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.