Rudar Prijedor-Stojnić: Želim samo atmosferu i pozitivan duh

Fudbaleri Rudar Prijedora po izuzetno sparnom vremenu u Međugorju su juče odradili trening u kojem je šef stručnog štaba Velimir Baja Stojnić posložio kockice za današnji duel protiv Veleža z Vrapčićima.

-Od vas tražim dobru atmosferu i pozitivni duh, ako imamo to imamo sve i možemo se nečemu pozitivnom nadati u Mostaru – bio je uvod Stojnića.

Igrači, njih 21 su radili maksimalno ozbiljno i profesionalno u odličnim uslovima Sportskog centra čiji je vlasnik Niko Dodig. Prijedorčani su radili na terenu dva koji je u fenomelnalnom izdanju.

-Ovdje su uslovi zaista fantastični i mislim da možemo napraviti kvalitetnu i dobru pripremu za meč protiv Veleža. Na dan utakmice ujutro ćemo imati istezanje. Idemo u Vrapčiće da se nadigravamo i pokušamo da dođemo do pozitivnog rezultata – dodao je trener „rudara“ Stojnić.

Na ovo gostovanje nije krenuo omaleni Dominikanac Azavedo Kruz koji se povrijedio na posljednjem treningu u Prijedoru, pa je Rudar Prijedor dodatno hendikepiran poslije povreda Tomislava Puljića, Borislava Topića i Duška Vraneševića i rovitog Gorana Kotarana.

Sušac na treningu
Na treningu Prijedorčana jedno novo, ali poznato ime – golman Saša Sušac. Nekadašnji čuvar mreže Borca iz Banjaluke poslije rasformiranja Varteksa je bez kluba, čeka ugovor sa jednim italijanskim prvoligašem.

-Sušac nas je zamolio da samo trenira sa nama, a mi imamo tri golmana i tu nema ničeg spornog. On ide za Italiju – rekao je trener Stojnić.
Tekst i foto – Slavko Basara i GradPrijedor.com

Comments are closed.