Rudar Prijedor-Trener Radović poštuje rad

Igrači Rudar Prijedora u sniježnim uslovima pripremaju se za nastavak prvenstva Premijer lige BiH.
Šefu stručnog štaba Draganu Radoviću, uz dosadašnje najbliže saradnike, prvog pomoćnika Zorana Bujića i trenera golmana Nikolu Čobanovića, u radu asistira i kapiten Nedžad Žerić, koji na po okončanju igračke karijere razmišlja da se bavi trenerskim poslom.
– Zadovoljan sam kako se radi u veoma teškim uslovima. Po pitanju angažovanja na treninzima, igrači mnogo bolje odrađuju obaveze nego ljetos. Poštujem rad i samo je on osnova da se izbori mjesto u timu – rekao je Radović.
Mnogo je jasnija situacija i sa igračkim kadrom. Strateg “rudara” gotovo i da zna spisak sigurna 23 putnika za odlazak na pripreme u Makarsku, predviđen za 14. ili 15. februar.
– Odustali smo od angažovanja Ivana Stankovića i Bojana Kecmana. Za Dinu Toromanovića smo procijenili da je najbolje da za sada ostane u Jedinstvu iz Bihaća, a u ovaj klub poslali bi i Sadina Seferovića. Željko Drinić i Stevan Radivojac ostaće u Žitoprometu, koji je promijenio ime i sada se zove Radnik Urije – odlučio je Radović.
Mladi Aleksandar Babić, koji je branio boje Brda iz Hambarina, skrenuo je pažnju na sebe i putovaće na Hrvatsko primorje, gdje bi, ako ne bude nekih problema, trebalo da idu još: golmani: Bojan Tripić, Zoran Rodić, Aleksandar Nikolić, te igrači: Nebojša Šodić, Goran Kotaran, Budimir Despotović, Stevan Jovanović, Nemanja Vejnović, Emilko Janković, Goran Mirović, Marinko Rastoka, Vedran Kantar, Anel Ramić, Goran Kecman, Mahir Karić, Nedžad Žerić, Borislav Mikić, Adis Stambolija, Luka Kujundžija, Miloš Srndović i Damir Tosunović.
Ne računajući još nekoliko juniora, koje bi Prijedorčani poveli, 23. kandidat iz kruga prvotimaca trebalo bi da bude Marko Jevtić, jer se čeka njegov ishod, vezan za angažman na Tajlandu. Ukoliko njegov odgovor bude negativan, postoji realna mogućnost da “zeleno-crni” dres obuče defanzivac Jagodine Ivan Tatomirović, koji je prošao sve mlađe selekcije beogradske Crvene zvezde.
Tekst – Glas Srpske
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.