Rudar Prijedor-Vraća se Kovačević

S priprema za nastavak šampionta BiH počeli su fudbaleri Rudar Prijedora. Dragan Radović, prvi čovjek u Stručnom štabu „zeleno-crnih“, obavio je prozivku, a već danas igrači će obaviti neophodna testiranja i biće održan trening.
– Na početku radićemo na sticanju nephodne fizičke snage, a poslije toga počećemo s uigravnjem tima, a to najviše kroz odigravnjem serije kontrolnih utakmica. Vjerujem da ćemo uspješno obaviti ove zimske pripreme, kako bismo maksimalno spremno dočekali drugi dio sezone u Premijer ligi BiH – izjavio je Dragan Radović, prvi čovjek u Stručnom štabu Rudar Prijedora.
Dres „zeleno-crnih“ u nastavku sezone neće nositi Dragić, Đorić, Bursać, Šadić i Lukač, a od novih igrača očekuje se dolazak dvojca iz banjolučkog Borca, Mikića i Kovačevića, kao i iskusnog Jolovića iz prvoligaša Modriča Maksime.
– Radimo uveliko i na dovođenju igračkih pojačanja i mi se nadamo da ćemo na proljeće imati još jaču ekipu, koja će biti kadra da uspješno završi tekući šampionat. Do kraja ove nedjelje biće sve jasno po pitanju dolaska novih fudbalera, a poželjno je da što prije okončamo kako bi se svi oni uključili u trenažni proces – napomenuo je Radović.
Na kraju treba istaći da su fudbaleri Rudar Prijedora jesenji dio sezone u elitnom društvu BiH završili na solidnom desetom mjestu sa 18 osvojenih bodova.
Tekst – Fokus
Foto – GradPrijedor.com – arhiva

Comments are closed.