Rudari desetkovani u Trebinju

Fudbaleri Rudar Prijedora otputovali su u Trebinje gdje će se sutra u okviru 26. kola Premijer lige BiH sastati sa domaćim Leotarom. Biće to duel dva tima koji se bore za opstanak, a Prijedorčani će nastupiti desetkovani.
Šef stručnog štaba Velimir Baja Stojnić neće moći da računa na povrijeđene Gorana Mirovića, Adisa Stamboliju i Emilka Jankovića, dok su od ranije van stroja golman Bojan Tripić, Budimir Despotović i Miloš Srndović. Takođe, u „Dučićev grad“ neće putovati ni Vedran Kantar, najbolji strijelac „rudara“ koji se ovog vikenda ženi. Zbog toga je trener Stojnić primoran da na jug Republike Srpske vodi juniore: golmana Petrovića, Rokvića, Desnicu i Marinovića.
– U Trebinje putujemo da se nadigravamo i pokušamo da ostavimo dobar utisak. Nama trebaju još dva koraka do definitivnog opstanka, i Leotaru gori pod nogama tako da je utakmica važna i za nas i za rivala. Desetkovani smo i ovaj put, ali šta da se radi. osim toga uhvatio nas je i ritam subota-srijeda što je primjetno i na igračima koji su umorni – rekao je pred polazak u Trebinje trener Stojnić.
Zanimljivo je da je ovo Stojnićevo drugo gostovanje u Trebinju ovog proljeća. U drugom kolu bio je s Borcem u Hercegovini, Leotar je slavio 3:0, a Stojnić je tada podnio ostavku.
Tekst – Slavko Basara-Sportlive.ba
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.