Rudari i dalje neporaženi

U derbiju kola, odigranom u Foči, Sutjeska je remizirala sa liderom Rudar Prijedorom igrajući 0:0. U meču u kojem se mnogo više očekivalo od gostiju iz Prijedora, bliže pobjedi bili su domaći fudbaleri. Prvih 20 minuta proteklo je u dominaciji Fočaka, koji su propustili nekoliko zrelih prilika za postizanje golova. Najbliži cilju bili su Blagojević u 15. i Muminović u 18. minutu. Obojica su iz neposredne blizine šutirali glavom, ali je sreća bila na strani golmana Prijedorčana Novakovića.

Po završetku susreta trener domaćih Predrag Koprivica nije bio baš najzadovoljniji.

– Šteta je što nismo osvojili sva tri boda, jer imali smo bar pet-šest veoma zrelih prilika, koje smo morali realizovati i gostima iz Prijedora nanijeti prvi prvenstveni poraz. Šta je, tu je, idemo dalje i već u srijedu imamo priliku za popravni u meču u kojem dočekujemo Proleter iz Teslića – istakao je Koprivica.

U taboru „rudara“ poslije susreta veliko veselje.

– Domaćin je bio bliži pobjedi, ali sreća je bila uz nas. Nastavili smo sjajnu seriju i jedini smo poslije deset utakmica bez poraza. Na ruku su nam išli i ostali rezultati, tako da smo sačuvali četiri boda prednosti u odnosu na Kozaru – naglasio je šef stručnog štaba Rudar Prijedora Darko Nestorović.

Izvor: Glas Srpske

Comments are closed.