„Rudari“ jači za Kokanovića

Ekspediciji Rudar Prijedora u Sportskom centru „Cyrcle“ u Međugorju u petak uveče se pridružio i vezista Nemanja Kokanović, strijelac jedinog pogotka za Prijedorčane u Zenici protiv Čelika minule subote. On je zaliječio povredu butnog mišića zbog koje je preskočio ponovljeni meč 11. kola protiv Zrinjskog u Mostaru i spreman je da istrči na teren u nedjelju u Gabeli, protiv GOŠK-a u 14. kolu Premijer lige BiH.

– Osjećam se dobro i zdravo, mogu da odgovorim svim zahtjevima na terenu koji budu postavljeni pred mene. Na svu sreću povreda nije bila teže prirode. Naravno, šef je taj koji odlučuje o svemu i ako mi ukaže priliku nastojaću da je iskoristim. Utakmica protiv GOŠK-a je izuzetno važna za nas, a pobjeda bi zaliječila sve naše rane ove jeseni – istakao je Nemanja Kokanović.

U subotu su Krajišnici odradili u Međugorju posljednji trening pred utakmicu u Gabeli i skovali plan kako da pobijede GOŠK.

– Pred nama je teških 90 minuta rovovske borbe za svaku loptu i pedalj terena. Želimo da pobijedimo, tri boda bi nam mnogo značila jer u posljednjem kolu kod kuće čekamo otpisanu Gradinu, mada ni to neće biti laka utakmica. Prvo da savladamo GOŠK pa ćemo onda razmišljati o „fenjerašu“ – rekao je trener Rudar Prijedora Velimir Stojnić.

Za nedjeljnu utakmicu na stadionu „Podavala“ stručni štab „rudara“ neće moći da računa na povrijeđene Vladimira Karalića i Borislava Topića i suspendovanog Edwarda Artura Aceveda Cruza, reprezentativca Dominikanske Republike.
Tekst – Sportlive.ba
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.