Rukometaši „Prijedora“ dočekuju „Čelik“ iz Zenice: Uz pomoć navijača do nove pobjede

Rukometaši „Prijedora“, koji su u prvenstvu Premijer lige BiH, u tri utakmice kao domaćini ostvarili sve tri pobjede, u 8. kolu večeras od 19 časova u sportskoj dvorani „Mladost“ u našem gradu dočekuju „Čelik“ iz Zenice.

U taboru domaćih zadovoljni su zdravstvenim biltenom ekipe, jer nema povrijeđenih igrača, a izostaće jedino iskusni Bojan Unčanin koji „odrađuje“ drugi meč kazne zbog crvenog kartona dobijenog u duelu protiv „Konjuha“ iz Živinica.

– Sigurno je da nas očekuje najteži ispit u ovoj sezoni. Zeničanima svakako pripada epitet favorita, pošto imaju izezetno kvalitetan sastav, što potvrđuje činjenica da se nalaze na visokom drugom mjestu. Ipak, vjerujem da moji momci imaju motiva da pruže maksimum i pokušaju da naprave iznenađenje. Nadam se da će u toj ogromnoj želji, kao i u dosadašnjim susretima, imati veliku podršku naših vjernih navijača. Pozivam ih da dođu u što većem broju, jer će, bez sumnje, kakav god da bude konačan ishod, moći da uživaju u veoma dobroj rukometnoj predstavi – poručio je trener Prijedorčana Dragomir Šaponja.
Tekst i foto – Nenad Đerić i GradPrijedor.com

Comments are closed.