Rukometaši Prijedora ispunili očekivanja u prvom dijelu Premijer lige BiH: Bezbradica prvi „snajperista“

rkprijedor-ekipaRukometaši Prijedora su osvajanjem jedanaestog mjesta u prvom dijelu prvenstva Premijer lige BiH sa 15 bodova (pet pobjeda i osam poraza) ispunili očekivanja. Svakako da je argument za takvu konstataciju i činjenica da su u protekloj sezoni imali na kraju ukupno 11 bodova.

-S obzirom da je klub u posljednjem trenutku prihvatio da nastupi u bh. eliti, braneći čast rukometnog sporta Republike Srpske, jer su Bijeljinci odustali, te na tešku finansijsku situaciju, možemo biti zadovoljni kako su momci odradili posao. Vjerujem, da uz samo malo više poštovanja od sredine koju predstavljaju, ne samo da mogu ostvariti opstanak, već biti stabilni u sredini tabele – rekao je trener ekipe kluba sa imenom grada na Sani Dragomir Šaponja.

Jesenas je su dres Prijedorčana nosila 22 igrača, a svih 13 mečeva odigrali su prvi strijelac ekipe Nemanja Bezbradica (postigao 116 golova), Goran Trkulja (46), Momčilo Mandić (45), Sandro Popović (9), Srđan Selimbegović (5), te golmani Miodrag Ranđelović i Bojan Babić.

Još su nastupili. Blagojević (12/14), Miljuš (12/4), Vejnović (11/1), Unčanin (10/40), Radaković (9/34), Kaurin (9/2), Baltić (8/17), Banjac (8/2), Balaban (6/-), Škorić (5/20), Kragulj (4/3), Zorić (4/2), Marčetić (3/3), čuvar mreže Topić „skidao“ se tri puta, a Došen na dvije utakmice.

Tekst i foto – Nenad Đerić i GradPrijedor.com

Comments are closed.