Samo Nikolić nije podbacio

Minimalan poraz od Slavije, 0:1 svima je u redovima Rudar Prijedora teško pao, a možda najviše iskusnom Borislavu Mikiću.
Prvotimac “rudara”, koji se zimus vratio u matični klub iz redova banjalučkog Borca još je, čini se, uz Damira Tosunovića, jedini pokušavao da razmrda “uspavani” tim Velimira Stojnića, čija je jedina svijetla tačka bio golman Aleksandar Nikolić.
– Nema opravdanja za naše ovako slabo izdanje protiv rivala iz Istočnog Sarajeva. Činjenica je da smo dva puta odlazili do Mostara, ali nismo bili ni približno na nivou igara protiv Veleža, Slobode i GOŠK-a, protiv kojih smo vezali tri pobjede. Desetoricu nas nije išlo, teško smo se kretali po terenu i podbacili smo – rekao je Mikić.
Mnogi simpatizeri domaćih otišli su sa prijedorskog Gradskog stadiona razočarani. Neki su počeli da sumnjaju da su bodovi prepušteni Slaviji, ali iskusni igrač odbacuje takve insinuacije.
– Da smo ostvarili ono što smo željeli, opstanak bi bio sasvim blizu. Mogli bismo onda mnogo lakše da igramo do kraja prvenstva, jer raspored nam nije nimalo naklonjen. Raduje me što su naši najvjerniji navijači iz grupe “Alkohol bojsi” bili uz nas. Obećavam im da ćemo im se odužiti i pružati maksimum u sljedećim utakmicama – dodao je Mikić.
Tekst – Glas Srpske
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.