Skupština FK „Rudar Prijedor“: Povjerenje Hrnjaku i Rokviću

rudar

Opstanak u Premijer ligi BiH dovođenjem sedam provjerenih igrača, povratak fudbalera poniklih u Klubu, selektiranje igrača regije, oslonac na mlade, pravljenje tima za šampionat Srpske, ako opstanak nije moguć, prioriteti su koji su potencirani na višečasovnom zasjedanju

Sedma vanredna Skupština FK “Rudar Prijedora” u čijem je radu učestvovao 31 član (na prethodnoj 19) verifikovala je mandate delegata te prihvatila izvještaj Dalibora Majkića, predsjednika Upravnog odbora u ostavci, Zlatka Jelisavca, šefa Stručnog štaba “Rudar Pijedora”, i Saše Keranovića, koordinatora Omladinskog pogona.

Dosadašnji predsjednik Skupštine, Božo Grbić, razriješen je dužnosti, a na tu funkciju je imenovan Ognjen Hrnjak. Branislav Rokvić, predsjednik “Rudar Prijedora” od 2007. do 2011. godine (Klub iz Druge lige RS doveo u Premijer ligu) jednoglasno je izabran za novog predsjednika Upravnog odbora. Prvi potpredsjednik je Milenko Đaković, a drugi Goran Mikanović. Razriješeni su i članovi Upravnog odbora, a u novi odbor izabrani: Milenko Đaković, Predrag Šorga i Dalibor Majkić (prethodni saziv), Ranko Vučković (delegacija grada Prijedora), Drago Milošević, Goran Mikanović, Petrašin Rodić (RŽR “Ljubija”), Branislav Rokvić i Jovan Janić (Arcelor Mitall Prijedor), novi članovi).

Donošenje Operativnog plana rada za proljetnu sezonu i ugovora o finansiranju Kluba biće na tapetu nakon konstituisawa Upravnog odbora početkom januara.

Autor: Kozarski vjesnik

Comments are closed.