Stigla sedmorica u Rudar

Fudbaleri Rudar Prijedora započeli su pripreme za novu sezonu sa novim šefom stručnog štaba Draganom Radovićem. Poslije jučerašnjih testiranja „rudari“ su poslijepodne igrali međusobno da bi stručni štab uvidio kvalitete svakog pojedinca.
– Najvažnije je da smo održali kostur tima iz prošle sezone na okupu. Poslije serije razgovora najiskusniji igrači koji su bili oslonac tima su produžili saradnju. Danas treba da nam se priključi i štoper Marko Jevtić i njegov povratak biće veliko pojačanje za nas – rekao je trener Radović.
Na prvom okupljanju bilo je i nekoliko novajlija. Iz Novog Grada su stigli Marko Kolundžija i Nemanja Vejnović. Iz zvorničke Drine došao je Dalibor Krezović, a iz Sutjeske (Foča) Nedeljko Šuka. „Rudare“ je pojačao i Stefan Jovanović (Radnik, Bijeljina), a iz BASK-a treba da dođe zadnji vezni fudbaler Branislav Veinović, kao i Smail Šadić iz Olimpika.
Klub su napustili Aleksandar Kikić (Čelik), Saša Kovačević (Borac), dok su opravdano odsutni: Mirza Džafić, Arnes Brkić i Vedran Kantar.
Glas Srpske

Comments are closed.