Stojnić zadovoljan bodom protiv Širokog

Poslije remija protiv Širokog Brijega (1:1) Velimir Baja Stojnić, trener Rudar Prijedora bio je zadovoljan osvojenim bodom.
– Moram da budem zadovoljam poslije 90 minuta ako uzmem u obzir sve probleme koji pritišću klub i igrački kadar. Uzeli smo bod protiv najboljeg i najorganizovanijeg kluba u zemlji, morali smo da igramo strpljivo. Protiv ovakvih rivala ništa ne vrijedi držati loptu i graditi akcije kada u momentu možete da primite gol. Široki Brijeg igra upravo tako, na bljesak. Imali smo na raspolaganju svega 12 prvotimaca, priključio sam i juniore da bih mogli popuniti zapisnik. Ovaj bod će u konačnici mnogo da nam znači u borbi za opstanak – rekao je Stojnić.
Marin Bloudek, trener Širokog Brijega ovako je vidio utakmicu:
– Bila je ovo dobra, kvalitetna i zanimljiva utakmica po izuzetno teškom i sparnom vremenu. Čestitam mojim i protivničkim igračima, dali su maksimum na terenu. Bio je ovo duel dva ravnopravna rivala koji su se borili za pobjedu, a eto na kreaju su podijelili bodove. Mogu da budem zadovoljan ovim osvojenim bodom jer smo napravili dobar uvod pred revanš finala Kupa protiv Željezničara u srijedu na našem terenu.
Tekst – Sportlive.ba
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.