Talentovani golman Rudar Prijedora Dejan Inđić na reprezentativnim okupljanjima

Da dobre partije koje mladi golman Dejan Inđić pruža na golu omladinskih selekcija FK „Rudar Prijedor“ nisu ostale nezapažene dokaz su i pozivi za reprezentativna okupljanja.

Ovaj mladi Prijedorčanin nedavno je boravio na sedmodnevnim pripremama pionirsko-kadetske reprezentacije Republike Srpske koje su održane u Banji Vrućici kod Teslića.

U poznatom zdravstveno-turističkom centru boravilo je 36 mladih fudbalera rođenih u periodu između 1996. i 1999. godine iz klubova od Trebinja do Novog Grada.

Oni su pod budnim okom selektora Slavoljuba Stojanovića i trenera Radomira Popovića uvježbavali tehničke elemente i metode fudbalske igre.

Kako je u razgovoru za naš sajt potvrdio Dejan Inđić, pripreme su bile odlične.

„Zadovoljan sam što sam se našao među svojim vršnjacima koji dolaze iz svih krajeva Republike Srpske. S obzirom da sam bio jedini predstavnik FK Rudar Prijedor trudio sam se da opravdam poziv selektora i na najbolji način predstavljam svoj klub i grad iz kojeg dolazim“, rekao je Inđić dodavši da su mladi igrači odigrali i dvije pripremne utakmice u kojima su ostvarili trijumfe.

Da je pred mladim golmanom FK „Rudar Prijedor“ svijetla budućnost pokazuje i poziv za reprezentativno okupljanje U-17 selekcije Bosne i Hercegovine upućen od strane selektora Sakiba Malkočevića.

Naime, ova selekcija se zajedno sa igračima U-15 selekcije u utorak popodne okupila u hotelu „Park“ u Vogošći.

Mladi fudbaleri će ovo reprezentativno okupljanje iskoristiti za zajedničke treninge i međusobnu utakmicu koja će biti odigrana u srijedu od 17 časova na Gradskom stadionu u Brezi.

Comments are closed.