Tenis klub “Dr Mladen Stojanović” Prijedor-Godina uspjeha

Tenis klub “Dr Mladen Stojanović” je klupskim takmičenjem u svim kategorijama, te dodjelom priznanja, obilježio uspješnu takmičarsku godinu. Bila je to promocija ovog trofejnog kluba i njegove teniske škole: nada uzrasta od 10, 12, 14, 16 i 18 godina, te veterana.

U ovoj takmičarskoj sezoni teniseri kluba “Dr Mladen Stojanović” Prijedor osvojili su sedamdesetak medalja na domaćim i međunarodnim turnirima i prvenstvima. Ekipno, juniorska i seniorska ekipa su neprikosnoveni šampioni Republike Srpske. Tu su pojedinačni viceprvaci i trećeplasirani na prvenstvima BiH. Brojne medalje osvojili su na turnirima iz kalendara Evropske internacionalne teniske federacije.

Na klupskom takmičenju desila su se i neka iznenađenja. Titule najuspješnijih osvojili su: Luka Dražić i Jovana Gnjatović (do 10 godina), Marko Jekić i Jovana Medić (do 12), Teodora Dalmacija i Sergej Gnjatović (do 14), te Aleksa Milojica koji je bio bez ravnopravnog protivnika kod takmičara sa 18 godina.

Najboljima je nagrade, diplome i medalje uručio direktor Kluba Radovan Milojica. Po završetku svečanosti, upriličeno je i druženje. Uz fjučers turnir i memorijal sa imenom osnivača kluba, dr Mladena Stojanovića, TK “Dr Mladen Stojanović” Prijedor je bio uspješan domaćin brojnih prvenstava i turnira iz kalendara Evropske teniske asocijacije, tenisa Republike Srpske i BiH. Teniski radnici Prijedora ispit su položili najboljom ocjenom. Podsjetimo da ovaj trofejni klub, krajem godine, obilježava vrijedan i rijedak jubilej – 80 godina osnivanja. Biće to prilika za još jedno podsjećanje na dugogodišnje uspjehe prijedorskog tenisa.
Kozarski vjesnik

Comments are closed.