Trener prijedorskog Rudara polako sklapa ekipu

Trener prijedorskog Rudara Dragan Radović sa saradnicima Zoranom Bujićem i Nikolom Čobanovićem u prvoj fazi priprema istestirao je desetak novih fudbalera te odabrao igrački kadar za koji vjeruje da može biti uspješan.
– Istina je da su otpale neke kombinacije za osvježavanje ekipe, kao što su nedolasci Milana Muminovića i Milana Maksimovića te odlazak Mirze Džafića, ali smo profitirali dovođenjem mladih i kvalitetnih igrača, koji su potpisali ugovore na duži period – ističe Radović.
Kako kaže Radović, osnovu tima i dalje će činiti Bojan Tripić, Nebojša Šodić, Marko Jevtić, Dalibor Dragić, Nedžad Žerić, Goran Kotaran, Zlatko Đorić i Vedran Kantar, ali mnogo očekuje i od Dalibora Krezovića, Amela Ramića, Steve Jovanovića, Neđe Šuka, Smaila Šadića, Zorana Lukača, Nemanje Veinovića, Miodraga Bursaća te Zorana Rodića.
– Naravno da računam i na mlade Anela Salkovića, Miloša Srndovića, Rastka Rokvića, Nemanju Marinovića, Nemanju Pekiju, Stevana Radivojca i Borislava Grahovca. Pokušat ćemo dovesti i klasičnog špic-igrača – kaže Radović.
Do starta Premijer lige BiH Rudar će odigrati najmanje sedam utakmica. Prva provjera bit će Memorijalni turnir „Dedo Crnalić“ 13. jula na stadionu Poljana u Prijedoru (učestvuju još OFK Berek, Jedinstvo Bihać i Podgrmeč).
Dnevni avaz

Comments are closed.