Trener Rudar Prijedora Velimir Stojnić u Novom Sadu

Poslije imenovanja za novog-starog šefa stručnog štaba Rudar Prijedora Velimir Baja Stojnić je zatražio dva dana „tajm-aut“ i otputovao je u petak u Novi Sad na tradicionalni memorijalni turnir „Stevan Nešticki“.
– Idem da se vidim sa prijateljima, u prvom redu Ilijom Pantelićem, legendarnim golmanom sa ovih prostora, našim Grmečlijom. Sa mnom će biti i Velimir Sombolac, ne želim da budem prepotentan, ali nas dvojica smo sa reprezentacijom Republike Srpske jednom osvojili memorijal „Stevan Nešticki“, a dva puta igrali u finalu – rekao je Velimir Stojnić prije polaska za „Srpsku Atinu“.
Na turniru u Novom Sadu boraviće i skauti španske Barselone.
– Razgovaraću i sa njima o savremenom viđenju današnjeg fudbala i upoznati se na način kako to radi jedna od najboljih i najorganizovanijih klubova na svijetu. Naravno, koliko tajni mi budu hteli reći i pokazati jer svaki trener mora stalno da se usavršava i edukuje – jasan je Stojnić.
Po povratku iz Novog Sada Stojnić će u ponedjeljak u prostorijama Rudar Prijedora prezentovati čelnicima kluba spisak igrača koje bi volio da vidi u svom timu na jesen.
Tekst – Sportlive.ba
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.