U „Rudaru“ očekuju bodove protiv „Borca“

rudar-press-1

Fudbalski klub „Rudar Prijedor“ sutra će dočekati banjalučki „Borac“, u susretu dvije vodeće ekipe Prve lige Republike Srpske.

U prijedorskom klubu su optimistični pred „Krajiški derbi“, a razlog za to su dobre igre u prethodnih šest utakmica, iz kojih je „Rudar“ izašao neporažen.

Pomoćni trener „Rudara“ Saša Keranović rekao je da je „Borac“ iskusnija ekipa, ali da će u suretu iskustva i mladosti prednost imati podmlađena ekipa domaćina.

– Nama će na ruku ići i ukoliko dođe veći broj navijača „Borca“, jer veći broj navijača znači i bolji fudbal, a gostujuća ekipa će igrati pod imperativom pobjede. Bodovno zaostaju za nama, četiri utakmice su igrali kod kuće, tako da je veći pritisak na njima – rekao je Keranović.

„Rudar“ sutrašnji meč dočekuje bez povređenih igrača, a u svlačionici vlada dobra atmosfera.

– U ovakvim utakmica želja i motiv su uvijek prisutni, tako je bilo i kad sam igrao u mlađim kategorijama, i to je tako i sad kad igram za seniorsku ekipu. Mislim da utakmica sa „Borcem“ dolazi u pravo vrijeme, kada smo iz šest utakmica izašli neporaženi – rekao je Ognjen Davidović, fudbaler „Rudara“.

Iz tabora prijedorskog prvoligaša su pozvali navijače i simpatizere “Rudar Prijedora” da sutra u 16 časova dođu u što večem broju na Gradski stadion, i da podrže svoj klub u borbi za nove bodove kojim bi osigurali lidersku poziciju u Prvoj ligi RS.

Autor: Z.J. – Kozarski vjesnik

Comments are closed.