Uspjeh prijedorskih stonoteniserki na Evropskom klupskom takmičenju – 29. Kup KRASA u Italiji

Ženska ekipa Stonoteniskog kluba „Prijedor“ iz našeg grada kao aktuelne šampionke BiH učestvovale su na Evropskom klupskom takmičenju – 29. KUP „KRASA“ u Zgoniku – Italija od 06. do 09. septembra 2012. godine.

Prijedorska ekipa je vrlo dobro odigrala ovaj turnir i osvojila peto mjesto, zabilježilivši tri pobjede i dva poraza.

Najubjedljivija je bila pobjeda protiv ekipe Arrigona Izola Assente iz Slovenije sa 5:0 , a odlučujući meč za peto mjesto protiv domaće ekipe BBC/ZKB KRAS, Prijedorčanke su dobile 3:2, zahvaljujući odličnoj igri Miljane Antonić koja je dobila svoje dve partije u ovom meču i pobjedi odličnog para Miljana Antonić i Daniela Balić, inače višestrukih prvakinja BiH. Antonićeva i Balićeva su briljirale u paru pa su na ovom turniru zabilježile svih pet pobjeda u isto toliko mečeva.

Meč protiv TT Genova iz Đenove koji je odlučivao o plasmanu među prve četri ekipe prijedorske stonoteniserke su izgubile u vrlo dobrom i do kraja neizvjesnom meču sa 3:2.

Trener STK Prijedor Slavko Antonić je istakao svoje zadovoljstvo ostvarenim rezultatom a naročito igrama koje su pružile iskusne Miljana Antonić i Daniela Balić te mlađe igračice Sanja Milojica i Nina Brkić.
Tekst i foto – STK prijedor i GradPrijedor.com

Comments are closed.