Vraćaju se Kotaran i Kecman

Ubjedljiv poraz na gostovanju kod zeničkog Čelika (0:3) u redovima Rudar Prijedora već je pao u zaborav i svi u klubu okrenuti su samoj završnici takmičenja.
– Pokušaćemo da osposobimo neke od povrijeđenih igrača iz profesionalnog pogona, pošto smo mogli da računamo samo na desetoricu, uz priključene juniore i kadete. Dobro je što konačno imamo sedmicu pred sobom u kojoj možemo da odradimo kompletan takmičarski ciklus i što bolje se pripremimo – rekao je šef stručnog štaba Rudar Prijedora Velimir Stojnić.
Izvjesno je da će “rudari” sa Sane za sljedeći meč biti jači za Gorana Kotarana i Gorana Kecmana, koji su pauzirali zbog žutih kartona, ali sada istu kaznu treba da odradi Marinko Rastoka.
– Znali smo da nije sve gotovo, ali nismo mogli da pretpostavimo da će biti toliko iznenađujućih rezultata. Nama su potrebna tri boda. Moramo ih tražiti ili na predstojećem gostovanju kod Travnika, koji je u neugodnoj situaciji poput nas, ili u posljednjem kolu pred našim vjernim navijačima protiv mostarskog Zrinjskog – dodao je Stojnić.
Tekst – Glas Srpske
Foto – GradPrijedor.com

Comments are closed.