Zajedničkom večerom i druženjem u Grilu „Sedmica“ prvotimci i uprava FK „Radnik Urije“ okončali takmičarsku polusezonu

Prvotimci FK „Radnik Urije“ Prijedor i dio rukovodstva ovog regionalnog ligaša, zajedničkom večerom i druženjem u Grilu „Sedmica“ kod Ljubana Drljače, prijatelja i sponzora kluba, obilježili su kraj takmičarske sezone što je već postalo uobičajeno za ovaj sportski kolektiv.

Utisci o jesenjem dijelu šampionata su sumirani, na kraju 5. mjesto i zaostatak od 9 bodova za prvoplasiranom ekipom, odnosno 6 bodova za drugim mjestom koje vodi u baraž. Ostvaren je dobar rezultat kada se sagledaju brojni problemi sa kojima se klub suočavao, od pitanja igrališta na Svalama, igračkog kadra, povreda i finansija. Ostaje ipak žal za boljim plasmanom jer postojeći igrački kadar mora i može puno bolje.

Iz FK „Radnik Urije“ Prijedor ističu da će se u predstojećem periodu analizirati kompletan rad kluba, uz nastojanje da se u novu godinu uđe spremno, kako igrački, tako i finansijski. U tom smislu su već napravljeni određeni koraci, po pitanju novog rukovodstva i obezbjeđivanja potrebnih finansijskih sredstava. Naredni period do početka priprema biće radni što je možda i najvažnija priprema za nastavak sezone. Što se tiče prvotimaca, nakon završetka polusezone imaju termin u balonu Čirkin Polje gdje održavaju kondiciju do početka priprema.

Comments are closed.