Žižović mi se izvinio

Fudbaler Rudar Prijedora Budimir Despotović, kome je u krajiškom derbiju protiv Borca u duelu sa Mladenom Žižovićem slomljena desna noga, uspješno se oporavlja i zahvalan je svima koji su u ovim teškim trenucima uz njega.
– Hvala svima iz kluba, kojem želim da i bez mene izbori opstanak u elitnoj konkurenciji. Želio bih da istaknem i Mladena Žižovića. Pozvao me je fudbaler šampiona BiH, izvinio se i rekao da mu nije bila namjera da se ovo dogodi, ponudio pomoć, posebno ukoliko mi bude potrebna prilikom dolazaka kod doktora u Banjaluku. Naravno da mu vjerujem, niko od nas ne želi nikom loše, pa nije ni on meni, jednostavno, to je fudbal i takvih trenutaka, koje niko ne može da predvidi, nažalost, ima – istakao je Despotović.
U 23. minutu duela sa Banjalučanima Despotović je ostao nepomično da leži na travi, a zatim je kolima Hitne pomoći prebačen u prijedorsku bolnicu, gdje je konstatovan lom desne noge, iste one koju je već lomio 25. septembra 2010. godine u utakmici osmog kola Premijer lige BiH u susretu u Mostaru sa Zrinjskim.
– Na stadionu “Bijeli brijeg” po kiši povrijeđen sam poslije jednog starta, oporavljao se i dugo čekao povratak na teren. Imao sam želju da ponovo izborim status prvotimca, ali vjerovatno sam među rijetkim igračima kojima se dogodio peh da lome dva puta istu nogu. Ostaje da u petak, poslije ljekarskih nalaza, saznam da li je isto mjesto u pitanju. Bolova ima, ali nadam se da će biti sve dobro – dodao je Despotović, koga je već obišao jedan od rukovodećih ljudi kluba Milorad Šipka, a posjetu je najavio i šef stručnog štaba Velimir Stojnić.
Glas Srpske

Comments are closed.