Zrinjski i Rudar Prijedor ponovo igraju 15. novembra

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza BiH na sastanku koji je trajao pet časova donijela je odluku da se prekinuta utakmica 11. kola Premijer lige BiH, Zrinjski – Rudar Prijedor (1:2) odigra ponovo u četvrtak, 15. novembra.

Ovu vijest u Rudar Prijedoru su primili na sljedeći način:
-Ne mogu da komentarišem ovakve stvari u kojima je svima sve jasno. Bilo šta da kažem moglo bi da bude pogrešno protumačeno jer još uvijek nemamo zvaničnu odluku Takmičarske komisije. Ali sve sam više ubjeđenja da je Rudar Prijedor u svoj priči kolateralna šteta – rekao je šef stručnog štaba Rudar Prijedora Velimir Stojnić.

Predsjednik prijedorskog premijerligaša Božo Grbić na vijest iz Sarajeva je odgovorio:
-U klub još uvijek nije ništa stiglo kao zvaničan dokument, ali vjerovatno da ćemo se oglasiti putem saopštenja kada dobijemo zvaničnu odluku. Najavili smo žalbu za zaštitu zakonitosti i nju ćemo sigurno uložiiti, a novi termin utakmice o kojem se priča ne možmo da komentarišemo dok zvaničnu obavjest ne dobijemo. Ako se potvrdi taj termin i u zvaničnom dokumentu mogu da kažem da nam mnogo toga ne ide na ruku i da smo u cijelom slučaju zaobiđeni kao jedna od interesnih strana.
Tekst i foto – Slavko Basara i GradPrijedor.com

Comments are closed.