Bezuspješna potraga za djevojkom koja je upala u Sanu [video]

Uobičajeni subotnji izlazak sa prijateljima pretvorio se u tragediju. Sa prijedorskog splava, u blizini gradskog mosta, u Sanu je upala 17 godišnja djevojka.

Nezvanično, u vodu je pala slučajno nakon što se nagnula preko ograde. Navodno je sve vidio i jedan momak koji je skočio za njom ali, nažalost, nije uspio da joj pomogne.

Potraga je, zasad, bez rezultata. Policija je zaprimila prijavu u dva sata i deset minuta iza ponoći, odmah su stigli i vatrogasci čija je specijalna jedinica za spasavanje na vodi i pod vodom počela sa pretragom.

S obzirom na noć i otežane uslove, prekinuli su posao u četiri sata, nastavili čim se razdanilo.

“Tijelo osobe nismo našli. Išli smo do mosta za Cikote i nazad, znači lijevu i desnu obalu smo pretražili, za sada nemamo nikakvih informacija, odnosno nismo uspjeli naći tijelo žrtve”, kaže Nebojša Miljuš, komandir TVJ Prijedor.

Vatrogascima su se priključili ronioci i pripadnici Civilne zaštite. Kod splava su došli i brojni Prijedorčani koji su sa navjericom komentarsali nesreću.
O slučaju zasad nema više detalja. Iz prijedorske policije dodaju da će čim budu imali konkretniju informaciju, odmah obavjestiti javnost.

“Pripadnici Centra javne bezbjednosti Prijedor preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti nastanka prijavljenog događaja, a nakon završenog uviđaja, koji je u toku, biće poznato više detalja”, stoji u saopštenju.

Kako ATV nezvanično saznaje djevojka je sinoć bila na proslavi 18. rođendana najbolje prijateljice.

Povezane vijesti:
Treći dan potrage za djevojkom koja je upala u Sanu
Potraga za djevojkom iz Prijedora se nastavlja sutra: Nevrijeme i visok vodostaj Sane koče akciju
Zbog nabujale i mutne Sane ronioci onemogućeni da učestvuju u potrazi
Bezuspješna potraga za djevojkom koja je upala u Sanu
Detalji pada maloljetnice u nabujalu Sanu
Tragaju za maloljetnim licem koje je upalo u Sanu
Autor: ATV BL

Pročitajte još vijesti sa ATV-a na adresi https://www.facebook.com/alternativnatv.

Alternativna televizija Banja Luka

Comments are closed.