Četvrti požar na autu u nepuna dva mjeseca

U Prijedoru je noćas izgorio još jedan automobil, a to je četvrti sličan slučaj u nepuna dva mjeseca.

Izgorjeli automobil BMW nalazi se preko puta restorana „Oskar“ u prijedorskom naselju Urije i policija ne dozvoljava pristup jer je uviđaj u toku jutros od pet časova.

Prvi požar na automobilu desio se 31. jula oko dva sata iza ponoći kada je izgorio Mercedes ML vlasnika Predraga Starčevića, odbornika Srspke demokratske stranke u Skupštini opštine Prijedor i vlasnika lanca apoteka „Medikus“.

Drugi požar desio se 16. avgusta oko pet časova u zoru kada je izgorio prednji dio službenog vozila Zavoda za izgradnju grada Prijedor, „pasata“ kojim se služio direktor firme Zoran Stanisavljević, a koji je bio parkiran pored Stanisavljevićeve kuće.

Treći požar desio se 1. septembra kada je gorio službeni „citroen C-5″, vlasništvo „Unikredit banke“ Banjaluka, koji je koristio direktor prijedorske poslovnice ove banke Ranko Mijić, a koji je bio parkiran ispred stambene zgrade u kojoj Mijić živi.

U dosadašnjoj istrazi utvrđeno je da su instalacije uzrok prvog požara, dok je za druga dva ustanovljeno da su podmetnuta.

Tekst: SRNA
Foto: GradPrijedor.com

Comments are closed.